Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto: Chinatown Wars Lite 5.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Scheur in topkwaliteit door Liberty City

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is een mobiel sandbox avontuur dat zich afspeelt in het gewelddadige en corrupte Liberty City. In de rol van Huang Lee begeef je je in wraakmissie vol met autodiefstallen, shoot outs en drama.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geweldige graphics en geluid
  • Grote open wereld
  • Leuke grappen

TEGEN

  • Lastige besturing

Excellent
9

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is een mobiel sandbox avontuur dat zich afspeelt in het gewelddadige en corrupte Liberty City. In de rol van Huang Lee begeef je je in wraakmissie vol met autodiefstallen, shoot outs en drama.

Welkom in Chinatown

De iPhone-versie van het Nintendo DS- en Sony PSP-spel is uitstekend. Net als bij de andere spellen in de GTA-serie is er altijd wat te doen. De verhaallijn leidt je geleidelijk door het avontuur en je verveelt je geen moment,

Naast de missies, mini-games en verhaallijnen, is het natuurlijk altijd mogelijk om gewoon even flink te rossen en te racen in Chinatown.

Consolebediening op een telefoon?

Het grootste probleem van Grand Theft Auto: Chinatown Wars, is de bediening. De on-screen joystick en knoppen zijn gewoon niet zo accuraat als een echte joystick. Het duurt even voor je hieraan gewend bent.

De ontwikkelaar heeft echter erg veel aandacht aan de besturing besteed en na even oefenen kun je prima uit de voeten met Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

De Rockstar-look

Grand Theft Auto: Chinatown Wars ziet er geweldig uit. De top-down 3D graphics brengen de stad echt tot leven.

De soundtrack en geluidseffecten zijn ook uitstekend en zelfs beter dan in de DS-versie. De cut scenes bestaan uit semi-geanimeerde cartoonsequenties met ondertitels - er zijn geen stemacteurs.

De weg op

 

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is één van de beste mobiele games van dit moment. Let wel op - het spel is niet geschikt voor kinderen!

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan om Grand Theft Auto: Chinatown Wars te downloaden als alternatief.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer

Beoordelingen about Grand Theft Auto: Chinatown Wars